Рачно цртани чаши

Рачно цртани чаши

Уникатни, рачно илустирани чаши кои не се повторуваат. Можете да изберете од предложените, или во текот на нарачката да предложите ваша тема. Чашата ќе биде изработена за два работни дена.

300,00ден.

Пробавте ли Рачно цртани чаши? Вашето мислење ни е важно.

5/5