Гемеџиски домашен ајвар

Гемеџиски домашен ајвар

Гемиџиски домашен ајвар

Тегла − 
370
g

190,00ден.

Минимум дозволена количина за нарачка е 1 × 
370
g

Пробавте ли Гемеџиски домашен ајвар? Вашето мислење ни е важно.

0/5