Рачно изработен филигран: Детелинка, Пеперутка со везени крилја, Пердуви, Црнка, Паун, Буф на дрво

Рачно изработен филигран: Детелинка, Пеперутка со везени крилја, Пердуви, Црнка, Паун, Буф на дрво

Во изработката на овие слики-филиграни искористено е срмено конче, стаклени циркони и полубисери.
Во реализацијата на нарачката одберете го насловот на филигранот за којшто сте заинтересирани.
Димензијата на претставените производи е 20x30 цм. (автоматски поставено), а истите можете да го нарачате и во димензии од 30x40 цм. / 2500 ден. (одберете во полето Големина).

Сите производи може да бидат прилагодливи во однос на дизајнот, бојата, формата, односно да бидат направени по желба на купувачот. Одбраниот производ испорачуван е во 3Д-рамка во бела или црна боја, исто така по избор на купувачот (наведете при реализирањето на нарачката).
Доколку сакате производ различен од прикажаниот, контактирајте ја авторката на нејзината е-пошта.
Доколку бараниот производ го нема во залиха, времето на исчекување е 2 до 5 денови.

1.800,00ден.

Пробавте ли Рачно изработен филигран: Детелинка, Пеперутка со везени крилја, Пердуви, Црнка, Паун, Буф на дрво? Вашето мислење ни е важно.

0/5