Плетен Вини Пу

Плетен Вини Пу

Плетени играчки за деца од памучен конец, наполнети со силиконски топчиња.
Висина: 30цм

− 
1
Пар.

1.200,00ден.

Пробавте ли Плетен Вини Пу? Вашето мислење ни е важно.

5/5