Рачно изработен филигран: Две сребрени пеперутки, Паун, Заљубени пеперутки, Розева пеперутка

Рачно изработен филигран: Две сребрени пеперутки, Паун, Заљубени пеперутки, Розева пеперутка

Во изработката на овие слики-филиграни искористено е срмено конче, стаклени циркони и полубисери.
Во реализацијата на нарачката одберете го насловот на филигранот за којшто сте заинтересирани.
Димензијата на претставените производи е 30x40 цм. (автоматски поставено), а истите можете да го нарачате и во следните димензии (одберете во полето Големина):

20x30 цм. / 1800 ден.
20x25 цм. / 1500 ден.
15x20 цм. / 1200 ден.

Сите производи може да бидат прилагодливи во однос на дизајнот, боите, формата, односно да бидат направени по желба на купувачот. Одбраниот производ испорачуван е во 3Д-рамка во бела или црна боја, исто така по избор на купувачот (наведете при реализирањето на нарачката).
Доколку сакате производ различен од прикажаниот, контактирајте ја авторката на нејзината е-пошта.
Доколку бараниот производ го нема во залиха, времето на исчекување е 2 до 5 денови.

2.500,00ден.

Пробавте ли Рачно изработен филигран: Две сребрени пеперутки, Паун, Заљубени пеперутки, Розева пеперутка? Вашето мислење ни е важно.

5/5