Биомед Петроски

Биомед Петроски

Суперздрава комбинација на млеч, мед, поленов прав и прополис. Најдоброто од пчелата во едно место.
Млечот е најефикасен ако се помеша со мед, минералите од медот ја олеснуваат и оптимизираат апсопција на сите хранливи состојки, а додаток од прополис со своите антибиотички својства и поленовиот прав со своите супер потентни дејства на организмот ја прави оваа комбинација - врвна суперхрана.
Регенерација на коскена срж, мултипликациjа на црвени и бели крвни зрнца, комплетна обнова на клетки и внатрешните органи.
Грамажата на поставениот производ е 500 гр.
Доколку сакате да нарачете 1 кг., одберете во полето Грамажа, при реализацијата на нарачката.

Тегла − 
500
g

840,00ден.

Пробавте ли Биомед Петроски? Вашето мислење ни е важно.

2.5/5