Рачно плетено плишано Мече

Рачно плетено плишано Мече

Преслатко розево-бело рачно плетено Мече, во потрага е на другарче за долги гушкања пред заспивање.
Мечето исполетно со силиконски топчиња и термички обработен полиестер.

− 
25
cm

720,00ден.

Пробавте ли Рачно плетено плишано Мече? Вашето мислење ни е важно.

0/5