Аронија

Аронија

Свежа аронија  богата со витамини Ц, А, Е, Б2, Б6, Б9 и многу реткиот витамин П. Од минералите содржи калциум, калиум, железо, молибден, манган, фосфор и јод. Во сите плодови содржи голема концентрација на антиоксиданси, и има многу лековите својства.

Кутија − 
1
kg

140,00ден.

Пробавте ли Аронија? Вашето мислење ни е важно.

0/5