Природен прашак

Природен прашак

Природен прашак за рачно и машинско перење. Состав: Сапунифицирана свинска маст, Калциум карбонат, Цитрусно етерично масло.
Наведена цена е за 1 кг. прашак.
Доколку сакате да купите 0,5 кг. прашак за 240 ден., Ве молиме истото да го наведете во текот на реазлизација на нарачката.

− 
1
kg

480,00ден.

Пробавте ли Природен прашак? Вашето мислење ни е важно.

0/5