Органски сушени јаболка

Органски сушени јаболка

Производител - Прва органска задруга

 

Првата органска задруга е формирана од дванаесет членови кои се производители на мед, бадеми, јапонска јаболка, вишни, сливи, калинки, маслинки како и преработки на истите. Сите членови поседуваат сертификат за органско, добиен од страна на Балкан Биосерт, тело за инспекција и сертификација. 

Преку здружување на нашите производители, носиме здравје и среќа со органски производи во сите домови. Задругата ги собира сите органски производители, одредува дали производителите имаат органски вредности и дали живеат во склад со истите, кои од нивите продукти се конкурентни, како би биле припремени за продажба и каде би се продавале. Потоа продолжува процесот на пакување на производите и процесот на продажба и дистрибуција.

 

B-Organic е спој од премиум органски продукти одгледани во нај еколошките македонски предели

− 
40
g

60,00ден.

Минимум дозволена количина за нарачка е 1 × 
40
g

Пробавте ли Органски сушени јаболка? Вашето мислење ни е важно.

5/5