Акрил на платно „Будење на сетилата“

Акрил на платно „Будење на сетилата“

„Кога сликам птици, го сликам чувството кое го будат во мене. Слободата , леснотијата на движење, пространоста околу мене . Набљудувајќи ги, станувам нивна рефлексија, како да сите нивни сетила ме будат, засилена е мојата перцепција, станувам дел од природата, ги чувствувам вибрациите на целоста“.

Композиција од четири платна, секое со димензија 40/40 цм., изработени во техника акрил на платно.
Прикажаната цена се однесувува на целата композиција, но постои можност за купување на едно избрано платно (3300 ден.).
Доколку сте заинтересирани за купување на едно платно, при реализацијата на порачката наведето кое.

10.080,00ден.

Пробавте ли Акрил на платно „Будење на сетилата“? Вашето мислење ни е важно.

3.8/5