Ресторан Мир

Ресторан Мир

Издвоен од градскиот метеж, сокриен од градската врева и бучава, сместен во чистиот воздух обиколен со природа, ресторанот располага со летна градина и внатрешен дел од објектот, како и просторен паркинг за вашето возило. Одличен избор на храна припремен од врвни мајстори на кулинарството и гурманството, најразновидни видови на скара, салати, риба (пастрмка, крап, сом), похована храна, месо во фурна, специјалитети, надалеку прочуениот прилепски ширден, селско месо во тава, пици... Изграден во етно-стил со вистински вкус, ресторанот е еден од малкуте кои го негуваат фолклорниот македонски изглед преплетен со незаменливата природа која го дополнува вистинското уживање во нашиот ресторан.