Етно-куќа Благибог

Етно-куќа Благибог

Прекрасна етно-куќа во еколошки најчистата околина во Македонија. 

Посетете го с. Дуње (Мариво) и уживајте во недопрената природа, чистиот воздух и традиционалниот амбиент. 

,