Декоративни тегли

Декоративни тегли

Декоративни тегли (2) за вашиот дом, кои се безбедни за пречувување на состојки, предмети и слични материјали.
Изработени се од јутен конец и мониста.

360,00ден.

Пробавте ли Декоративни тегли? Вашето мислење ни е важно.

0/5