Декоративно метално срце/Mx.heart

Декоративно метално срце/Mx.heart

Неправилно, прободено метално срце изработено од бригована мрежа и ребраста арматура.
Бојата на срцето и поробдувањето ја бирате сами. Наведете при реализација на нарачката.
Mx.heart, односно срцето е со дименизии 65х50х80 цм.
Доколку производот го нема во залиха, времето на изработка и очекување може да варира од 2 до 5 дена.

Пакет

1.730,00ден.

Пробавте ли Декоративно метално срце/Mx.heart? Вашето мислење ни е важно.

0/5