Вкусете домашни производи и домашна храна

Здрави и вкусни, свежи или преработени продукти со висока нутритивна вредност, произведени да бидат дел од Вашата трпеза.

Истражете ја околината и регионот

Погледнете ги прекрасните места во Пелагонискиот Регион со богата историја, култура и прекрасна природа, кои постојат за секоја Ваша посета да ја претворат во најубав спомен.

Бидете во чекор со евент-туризмот

Резервирајте го датумот на Вашето следно незаборавно доживување.

Спремете се за авантура

Уживајте во достапните организирани тури, водени од лиценцирани локални туристички водичи.

Регистрирајте се сега

и први разберете што се случува насред село!

Како дел од нашата заедница навремено ќе ги добивате сите информации поврзани со нови производи, промоции, настани, авантури и неоткриени убавини во нашиот регион, на Вашата е-пошта!