Зелка

Зелка

Зелката е идеална храна особено во студените месеци месеци кога владее грип. Богата е со витами Ц, а и со многу други лековите и хранливи состојки.

Рефус − 
1
kg

20,00ден.

Пробавте ли Зелка? Вашето мислење ни е важно.

5/5