Декоративни шишиња

Декоративни шишиња

Украсни декоративни шишиња (4) изработени од јутен конец, мониста, петлици, зрна и сл.
Производот е безбеден за пречувување на течности.

720,00ден.

Пробавте ли Декоративни шишиња? Вашето мислење ни е важно.

0/5