Повеќенаменски природен сапун

Повеќенаменски природен сапун

Сапунот може да се користи за миење раце, за рачно перење, како и за нега на коса со првут. Состав: Сапунифицирана свинска маст, Цитрусно етерично масло.

− 
250
g

120,00ден.

Пробавте ли Повеќенаменски природен сапун? Вашето мислење ни е важно.

5/5