Органски бел грав ЦАЦАР

Органски бел грав ЦАЦАР

Органски бел грав со висока нутритивна вредност, произведен по највисоки стандарди за органско производство.

Незаменливата мешунка – гравот, подготвен во многу варијанти претставува еден од најпрепознатливите специјалитети на нашата кујна кој има корисни влијанија врз нашето здравје. 

Пакет − 
250
g

93,00ден.

Пробавте ли Органски бел грав ЦАЦАР? Вашето мислење ни е важно.

0/5