Метална мрежа со завршетоци

Метална мрежа со завршетоци

Метална декоративна мрежа (Mx.grid) за различна намена во вашиот дом, со зашршетоци кои излегуваат надвор од пречникот на мрежата.
Гридот може да има квадратна или правоаголна форма, а изработен од бригована мрежа и ребраста арматура со завршетоци.
Мрежата можете да ја нарачате во следите дименции: 50x50 - 960 ден. (автоматски поставено) или 70x50 - 1200 ден. и 130x70 - 2160 ден.(одберете во полето Димензии). Во пакетот со мрежата, исто така добивате две типли и два штрафа за прицврстување на мрежата, како и неколку украсни кукачиња.
Доколку саката мрежата да биде во друга боја (не црна) наведете при реализација на порачката.
Доколку производот го нема во залиха, времето на изработка и очекување може да варира од 2 до 5 дена.

Пакет

960,00ден.

Пробавте ли Метална мрежа со завршетоци? Вашето мислење ни е важно.

0/5