Метална декоративна мрежа со корпа/Mx.basket

Метална декоративна мрежа со корпа/Mx.basket

Метална декоративна мрежа изработена од бригована мрежа и ребраста арматура со корпа, во која може да се ставаат книги, списанија и други лични предмети. Самата мрежа идеално може да послужи за обесување на дополнителни предмети.
Mx.basket-от можете да го нарачате во две димензии:
50х35 (мрежа) и 10 цм. (длабочина на кошничката) > 1730 ден. (поставено за автоматска нарачка);
70х65 (мрежа) и 25 цм. (длабочина на кошничката) > 2280 ден. (одберете во полето Дименизии).
Доколку сакате производот да е изработен во друга боја (не црна), наведете при реализацијата на нарачката.
Во пакетот со мрежата, исто така добивате две типли и два штрафа за прицврстување на мрежата, како и неколку украсни кукачиња.
Доколку производот го нема во залиха, времето на изработка и очекување може да варира од 2 до 5 дена.

Пакет

1.730,00ден.

Пробавте ли Метална декоративна мрежа со корпа/Mx.basket? Вашето мислење ни е важно.

0/5