Куртовска капија

Куртовска капија

Пипер куртовска капија е еднoгодишна култура чиј плод со интензивна црвена боја и дебел и крупен перикарп. Многу вкусна и родна сорта, погодна за преработка во домашни специјалитети од пипер, а особено за добивање на вкусен ајвар.

Вреќа − 
1
kg

35,00ден.

Пробавте ли Куртовска капија? Вашето мислење ни е важно.

0/5