Костени

Костени

Плод што е многу здрав и корисен поради содржината на хранливи материи, минерали и витамини. Овој плод може да го јадете сварен, печен, како пире или приготвен во чај. Во кој било облик, ќе го почувствувате неговиот интересен вкус и ќе ги добиете сите хранливи вредности, а воедно ќе го заштитите вашиот организам.

Рефус − 
1
kg

100,00ден.

Пробавте ли Костени? Вашето мислење ни е важно.

5/5