Jana Doll Multifunction

Jana Doll Multifunction

100% природно масло против пеги и флеки на лицето со рузмарин, лимон, ловор, збогатено со витамин Е.
Дејство: Ги отстранува дамките, флеките и пегите, го воедначува тенот на кожата на лицето и подочњаците, ја задржува хидролипидната бариера, го обновува микрорелјефот.
Употреба: за ден и ноќ.
За сите типови на кожа 35+.
Произведува: Јана козметика, 50 мл.
Рок: 12 месеци

− 
50
mL

250,00ден.

Пробавте ли Jana Doll Multifunction? Вашето мислење ни е важно.

0/5