Гоџи бери

Гоџи бери

Гоџи Бери - Го јакне имунитетот, помага во детоксификацијата на црниот дроб, ја подобрува мускулната издржливост, помага при периоди на стрес и ја оддржува еластичноста и убавината на кожата.

Во секое зрно од гоџи бери се наоѓаат сите основни состојки за добросостојба на нашиот организам како: витамини Ц и Е, каротени како бета каротен, лутеин и ликопен. Од минерали присутни се железо, фосфор и манган кои го регулираат енергетскиот метаболизам, потасиум и магнезиум кои ја подобруваат издржливоста на мускулите (особено важно за спортистите), и секако цинк и хром. За да уживаме во здравствените рпидобовки на Гоџи бери потребна ни е сосем мала количина, а оваа волшебна бобинка е намирница за долг живот.

− 
1
kg

500,00ден.

Пробавте ли Гоџи бери? Вашето мислење ни е важно.

0/5