Осмо Мартовска Акција: Рачно изработени филиграни

Осмо Мартовска Акција: Рачно изработени филиграни

Во пресрет на престојниот Празник на жената, поклонете автентичен подарок, изработен со многу љубов и внимание, којшто со сигурност ќе најде посебно место во домот на новата сопственичка.
Во изработката на овие слики-филиграни искористено е срмено конче, стаклени циркони и полубисери. Димензијата на претставените производи е 13х18 цм.
Во реализацијата на нарачката одберете го насловот на филигранот за којшто сте заинтересирани.

Доколку бараниот производ го нема во залиха, времето на исчекување е 2 до 5 денови.

650,00ден.

Пробавте ли Осмо Мартовска Акција: Рачно изработени филиграни? Вашето мислење ни е важно.

5/5