Цреши

Цреши

Еколошки одгледувани цреши од искусниот агроном Јане Алексоски. Овоштарникот лоциран е во Маркова Чешма (Прилеп).
Можност за нарачка на поголема колична. Доколку сте заинтересирани, испратете порака или контактирајте не.

100,00ден.

Пробавте ли Цреши ? Вашето мислење ни е важно.

0/5