Momata Rock Trail 2020

Momata Rock Trail 2020

Кратка содржина за програмата на Momata Rock Trail 2020:

7:00 - Неформално отворање на настанот (пристигнување на учесниците, логистика, подготовки, опуштена атмосфера)

7:45 - 8 :45 - Подигнување на стартни бројчиња

8:45 - Обраќање на организаторот до учесниците - простор за прашања во врска со трката и стазата

8:59:50 - Одбројување

9:00 - С Т А Р Т на Momata Rock Trail 2020

15:00 - Затворање на настанот

За брзо следува и генералниот детален анти-КОВИД-19 протокол поврзан со настанот и трката, до кој сите, и организатори и учесници и гости, безусловно ќе мора да се придржуваат.

И запомнете - ЗДРАВЈЕТО ПРЕД И НАД СЀ. Планините не бегаат, тука ќе се и утре. Трките исто - ќе ги има и следните години. Почитувај ги планините, почитувај ја екологијата (таа е половина здравје), почитувај ги другите - така најдобро се почитуваш и себеси.

Спортски поздрав,

ЗАПС Единак

Содржината е превземена од: https://www.facebook.com/events/648800286040623/

Други настани во Прилеп

31
Oct
Krali Marko Trails 2020
10
Oct
Momata Rock Trail 2020
10
Oct
TOPTASH DOWNHILL CUP