ЛЕТАЊЕ ВО ТАНДЕМ ПАРАГЛАЈДЕР И ЈАВАЊЕ КОЊИ

ЛЕТАЊЕ ВО ТАНДЕМ ПАРАГЛАЈДЕР И ЈАВАЊЕ КОЊИ

Авантура во Крушево и едно ново искуство на слобода.

Ноќевања во вила "Medusa Temple" http://paraglidingmacedonia.com/accomondation/.

Пакети со вклучени 2 или 3 ноќевања и летање во тандем параглајдер, за едно или за две лица, со можност за јавање коњи низ прекрасната Крушевска корија

Вашиот иден пилот Игор Тодевски е еден од пионерите во овој спорт, и воедно рангиран е помеѓу најдобрите 11 светски параглајдеристи.

Информации на тел.: 070333859

Можеби ќе сакате да ги посетите и: